Bedrijfsfilosofie
Riassurance is opgericht vanuit de overtuiging dat het bedrijfsleven baat heeft bij onafhankelijk verzekeringsadvies. Om dit te bewerkstelligen is het noodzakelijk dat gebroken wordt met aloude vorm van belonen van de tussenpersoon: ‘de provisie’.

Het zou hetzelfde zijn als een accountant betaald wordt door de Belastingsdienst, waarbij de hoogte van de beloning stijgt naarmate de klant meer belasting betaalt. Welke ondernemer is er dan nog van overtuigd dat hij/zij de beste adviezen krijgt?”

Riassurance vraagt verzekeraars offertes en polissen uit te brengen op basis van netto premies. Gevolg hiervan is dat de klant een premie betaalt die verlaagd is met het percentage provisie dat standaard aan de tussenpersoon wordt betaald. Door deze werkwijze kan ik ook offertes aanvragen bij verzekeraars die niet met tussenpersonen samenwerken. Denk bijvoorbeeld aan Centraal Beheer. 

In een korte presentatie geef ik graag een toelichting op deze werkwijze en de besparing die deze methode voor uw bedrijf oplevert.

Werken en genieten