Wat doe ik
Mijn dienstverlening wordt afgestemd op de individuele wensen en behoeften van de klant. Alvorens een samenwerking wordt aangaan maken we een overeenkomst op waarin vastgelegd wordt welke werkzaamheden standaard voor de klant worden uitgevoerd. Overige werkzaamheden zullen altijd in overleg plaatsvinden. Dus inzichtelijkheid in de dienstverlening en geen onverwacht hoge kosten voor de ondernemer. 

Een ander deel van mijn dienstverlening is gericht op het uitvoeren van een second opinion. Naar aanleiding van een inventarisatie van het bedrijf analyseer ik de lopende polissen op juistheid en volledigheid. Ook verzorg ik een prijs/kwaliteitsonderzoek door voor iedere verzekering diverse offertes bij concurrerende verzekeraars op te vragen. De analyse en de vergelijking worden overzichtelijk in rapporten gepresenteerd. 

Bij deze onderzoeken komen regelmatig grote dekkingshiaten aan het licht; dekkingen die niet aansluiten op de activiteiten van de onderneming, werkmaatschappijen die niet vermeld worden op de polis of opgezette constructies die juridisch niet haalbaar zijn in geval van schade.”

Werken en sport